Mikä tämä nyt onkaan?

Olemme pienen pieni talli Pohjois-Suomessa. Pihapiiriin kuuluu neljän hevosen talli, kaksi tarhaa ja laitumet. Tallille ei oteta muita kuin allekirjoittaneen omia hevosia. Nykyinen populaatio on lähtöisin oriasemaltani Stallions of Williamsilta, jonka toiminnan lopetin kyllästymisen vuoksi keväällä 2012. Pidin kyllä kaikista hevosista ja olisin halunnut jatkaa, mutta liian suuri hevosmäärä ja kaikkien kilpailuttaminen stressasi liikaa. Mistään ei tullut valmista, ja niinpä annoin suuren osan parempiin koteihin. Neljä rakkainta jätin kuitenkin itselleni, ja aion jatkaa niiden kanssa omaan tahtiini.

Haluatko käyttää jotain oriamme jalostukseen? Ota siinä tapauksessa rohkeasti yhteyttä. Orit ottavat vastaan vain puhdasrotuisia, piirrettyjä tammoja jotka edustavat samaa rotua sulhasen kanssa. Toivoisin myös sukujen pituuden kohtaavan. Syntyneen varsan sivut tulee ilmoittaa kuukauden kuluttua syntymästä minulle, tai varsaa ei voida tunnistaa orin jälkeläiseksi.

Tekijäinoikeudet
Tämä sivusto noudattaa Suomen tekijäinoikeuslakia ja toivomme kävijöidemmekin tekevän niin. Ulkoasu on wilberin käsialaa. Suurin osa kuvista ja teksteistä on myös ylläpitäjän kynästä lähtöisin, mutta mikäli näin ei ole ilmoitetaan siitä hevosen sivuilla. Yläosan koristekuvasta kiitos The Inspiration Gallerylle.Ulkoasu ja kuvat © wilberi 2012 | Tämä on virtuaalitalli